Mezonic
Mezonic
Grepi Plast
Pavels Innovation
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Sandakerveien 138, Oslo 0484
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Hydrovegen 19, 3933 Porsgrunn
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Hydrovegen 19, 3933 Porsgrunn

Ferdige produkter. Industrielle komponenter. Små og store serier.

Vi er spesialister på sprøytestøping av plastprodukter

Kontakt oss i dag for en prat om ditt produksjonsbehov!

Marius Gjelstad Gundersen
Tlf: +47 476 60 111
E-post: marius@grepi.no

Behov for plastkompetanse?

Vi leverer design, prototyping, testing, fullskala produksjon, pakking og montering.

Vi har den teknologien og kompetansen man behøver for å produsere produkter til industrien. Teamet vårt er materialeksperter, og har lang erfaring i å velge rett materiale for å få de forventede egenskapene i et ferdig produkt. Vi er opptatt av kvalitetssikring av produktet, og vet hvilke parametere vi skal undersøke for å avdekke eventuelle kvalitetavvik. Vi har særlig kompetanse på hva som kreves for at produktene kan produseres i store volumer til rett pris og kvalitet. Vi er derfor en viktig samarbeidspartner for våre kunder!

Våre tjenester

  • Tilpasning av produkter til masseproduksjon
  • Etablering av kvalitetskriteria og produksjonsparametere
  • Konstruksjon av formverktøy
  • Oppfølging under produksjon av formverktøy
  • Plastproduksjon
  • Emballering og pakking
  • Montasje

Vår historie

Siden 1999 har vi produsert plastprodukter i høy kvalitet. Fabrikken vår befinner seg i Porsgrunn, og består av åtte støpemaskiner. Vi kan effektivt produsere produkter der flere materialer inngår med vår 3-komponent maskin.

Mezonic AS består av Grepi Plast og Pavels Innovation. Grepi Plast er vår produksjonsfabrikk og vårt kompetansesenter på materialteknologi. Pavels Innovation er et dedikert selskap for multidisplin produktutvikling, prototyper og industridesign. Vi samarbeider også tett med produsenter i Danmark og Asia, og henter ved behov inn ekstra kompetanse, kapasitet og velegnede maskiner.

Relaterte kundecaser

Vannskader, den største skadetypen hos forsikringsselskapene

/ / /
Vannskader står for den største skadetypen hos forsikringsselskapene. I et møte mellom Pavels Innovation, Grepi Plast og Armaturjonsson ble det diskutert hvordan man kunne hindre vannskadene. Den innovative løsningen ble Arjonstop.

Korrosjon i rørene innenfor isolasjonen

/ /
På offshoreinstallasjoner og på landbaserte raffinerier og andre petrokjemiske anlegg hvor det er store mengder med rørgater, har man en utfordring med at det kan oppstå korrosjon i rørene på undersiden av isolasjonen. Det finnes ulike metoder for å detektere CUI-problemer bl.a. ved hjelp av røntgen og ultralyd, men dette er komplisert og kostbart. Det […]

Nye krav til energisparing

/
Det har blitt større fokus på å spare energiforbruket i verden, og med det nye myndighetskravet i Europa knyttet til energisparing er det behov for å finne nye løsninger. Grepi Plast AS utviklet og patenterte et nytt spesialklammer for isolerte rør, som møter de nyeste myndighetskrav i Europa knyttet til energisparing.

Kontakt oss for en prat om ditt produksjonsbehov!

Kontakt: Marius Gjelstad Gundersen
Tlf: +47 476 60 111
E-post: marius@grepi.no

Eller skriv til oss!