Mezonic Oslo
Mezonic Oslo
Mezonic Porsgrunn
Grepi Plast
Pavels Innovation
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Akersgt 7, 0158 Oslo
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Hydrovegen 19, 3933 Porsgrunn
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Hydrovegen 19, 3933 Porsgrunn
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Hydrovegen 19, 3933 Porsgrunn

Markedssektorer

Nærbilde av grønnsaksdisken på matbutikken

Til dagligvarebransjen leverer vi blant annet beholdere til matavfall. Vi har også hatt flere utviklingsoppdrag der vi så på fremtidige løsninger for emballasje.

Folk tar mat fra koldtbord

Hotell, restaurant & catering har mange av de samme utfordringene som dagligvarebransjen. Vi leverer beholdere til matavfall, men vi har også utviklet hygieneprodukter og bestikk til brød, kjøtt og fisk.

Vindmølle i pent landskap

Innenfor bransjen Industri – Miljøteknologi, har vi blant annet utviklet beholdere til farlig avfall og fattralle til håndtering av avfall. Vi har også utviklet deler til maskiner og apparater. I tillegg har vi utviklet komponenter til instrumentbord og styresystemer.

Bilde av ulike medisiner

For farmasøytisk industri har vi vært med på utvikling av blant annet topp- og bunnlokk til medisinsk beholder.

Prøver blir tatt med medisinsk utstyr

Medisinsk utstyr er en veldig spennende bransje som vi bidrar til, og har per i dag vært med på flere interessante prosjekter.

Arbeidshjelmer i ulike farger henger på en vegg

Innenfor bygg og anlegg leverer vi en del småkomponenter primært til byggsektoren. Geolås til mursystem for Aaltvedt Industrier.

Bilde av oljeplattform

Vi har gjort en del innen prosessmodeller i stort og smått, som vi 3D-printer og maskinerer. Vi har laget noen korrosjonsdektorer. Dessuten har vi laget en del modeller av prosessanlegg og utstyr.

Lite barn drikker rød saft av blå drikkekopp

Vi har mange spennende produkter på forbrukermarkedet, til ulike målgrupper. Vi har utviklet blant annet WOW Cup til barn, WOW Sportsdrikkeflaske, Belt lamp, leketøyet Beljo og veggfeste for iPhone under produktnavnet ScreenSight.

Maskin i produksjon

For elektromekanisk industri har vi blant annet komponentproduksjon til effektbrytere.

Innenfor renovasjon og gjenvinning har vi utviklet ulike innovative løsninger. Vi leverer en IT-løsning som bidrar til effektiv avfallshåndtering, i tillegg har vi utviklet en ergonomisk fattralle og CC Beholderen til lagring og transport av alt fra matavfall til farlig avfall.