Mezonic
Mezonic
Grepi
Pavels Innovation
+47 970 44 544 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Sandakerveien 138, Oslo 0484
+47 35 504 130 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Røraskogen 12, 3739 Skien
+47 40 448 414 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Traaholtvegen 8, 3949 Porsgrunn

Markedssektorer

Grønnsaker på butikken

Til dagligvarebransjen leverer vi blant annet beholdere til matavfall. Vi har også hatt flere utviklingsoppdrag der vi så på fremtidige løsninger for emballasje.

Catering, buffet med masse mat og mennesker

Hotell, restaurant & catering har mange av de samme utfordringene som dagligvarebransjen. Vi leverer beholdere til matavfall, men vi har også utviklet hygieneprodukter og bestikk til brød, kjøtt og fisk.

Vindmølle

Innenfor bransjen Industri – Miljøteknologi, har vi blant annet utviklet beholdere til farlig avfall og fattralle til håndtering av avfall. Vi har også utviklet deler til maskiner og apparater. I tillegg har vi utviklet komponenter til instrumentbord og styresystemer.

Tabletter i ulike former og farger

For farmasøytisk industri har vi vært med på utvikling av blant annet topp- og bunnlokk til medisinsk beholder.

Person som driver med medisinsk utstyr

Medisinsk utstyr er en veldig spennende bransje som vi bidrar til, og har per i dag vært med på flere interessante prosjekter.

Hjelmer i ulike farger som henger på en vegg

Innenfor bygg og anlegg leverer vi en del småkomponenter primært til byggsektoren. Geolås til mursystem for Aaltvedt Industrier.

Oljeplattform

Vi har gjort en del innen prosessmodeller i stort og smått, som vi 3D-printer og maskinerer. Vi har laget noen korrosjonsdektorer. Dessuten har vi laget en del modeller av prosessanlegg og utstyr.

Lite barn drikker av kopp

Vi har mange spennende produkter på forbrukermarkedet, til ulike målgrupper. Vi har utviklet blant annet WOW Cup til barn, WOW Sportsdrikkeflaske, Belt lamp, leketøyet Beljo og veggfeste for iPhone under produktnavnet ScreenSight.

Maskin i produksjon

For elektromekanisk industri har vi blant annet komponentproduksjon til effektbrytere.