Mezonic
Mezonic
Grepi Plast
Pavels Innovation
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Sandakerveien 138, Oslo 0484
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Hydrovegen 19, 3933 Porsgrunn
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Hydrovegen 19, 3933 Porsgrunn

Prototyper

Skal du snart i gang med produksjonen eller trenger du produksjon av små serier? Vi tilbyr tjenester innen utvikling av prototyper og produksjon av små serier. Vi har et dyktig og erfarent team som utvikler prototypene til de er helt etter kundens standarder. Vårt datterselskap Pavels Innovation er produsent av prototyper og har lang erfaring med flere ulike metoder. 

 

  • Prototyper
  • Produksjon av små serier

Hvorfor lage prototyper?

En prototype er et førsteutkast av et nytt produkt og hjelper oss å visualisere produktet. Prototyper er en del av prosessen vår når vi utvikler våre egne injeksjonsstøpte plastprodukter eller hjelper våre kunder med teknisk design og produksjon av nye produkter. Det å lage prototyper er veldig viktig for oss for å teste produktet, sikre kvaliteten og unngå uheldige konstruksjonsløsninger som kan føre til dårlige egenskaper i produktet. Vi tilbyr derfor å utvikle prototyper før det endelige produktet skal serieproduseres, og gjør i denne prosessen flere endringer på produktet ved behov.

Metoder for prototyper

Valg av prototypemetode avhenger av hva som er hensiktsmessig på det stadiet av prosjektet. Vi kan levere prototyper i svært høy kvalitet. Vi kan lage veldig troverdige prototyper ved å velge et materiale som har lignende egenskaper som du har tenkt å produsere produktet ditt i. Prototyper gjør det enklere for hele teamet å forstå formen og funksjonen til produktet, men den kan også være med på fremme salg av ideen din til en tredjepart eller kunde.

  • 3D-printing
  • CNC-maskinering
  • High-End Prototyper
  • Industrielle modeller
  • Arkitektmodeller

Relaterte kundecaser

Nye krav til energisparing

/
Det har blitt større fokus på å spare energiforbruket i verden, og med det nye myndighetskravet i Europa knyttet til energisparing er det behov for å finne nye løsninger. Grepi Plast AS utviklet og patenterte et nytt spesialklammer for isolerte rør, som møter de nyeste myndighetskrav i Europa knyttet til energisparing.

Skjult korrosjon for gasselskaper

/ /
Hvordan oppdage korrosjon under isolasjon? Det koster gasselskapene flere 100 millioner å oppdage korrosjon, og de har derfor hatt behov for å utvikle en ny løsning for dette.

Vannskader, den største skadetypen hos forsikringsselskapene

/ / /
Vannskader står for den største skadetypen hos forsikringsselskapene. I et møte mellom Pavels Innovation, Grepi Plast og Armaturjonsson ble det diskutert hvordan man kunne hindre vannskadene. Den innovative løsningen ble Arjonstop.

Relaterte tjenester

Samarbeid om produktutvikling

Ønsker du å utvikle et produkt eller gjøre produktforbedringer? Vi hjelper deg å utvikle et best mulig produkt! Vi har særlig kompetanse på hva som kreves for at produktene kan produseres i store volumer til rett pris og kvalitet. Vi er et kompetansesenter for materialteknologi og har spesielt erfaring i å velge rett materiale.

Prototype produseres med 3D-printer

Skal du snart i gang med produksjonen eller trenger du produksjon av små serier? Vi kan bistå deg med å lage en prototype. Når du skal teste produktet, sikre kvaliteten og unngå uheldige konstruksjonsløsninger som kan føre til dårlige egenskaper i produktet, er det lurt å la de med kompetanse på dette feltet ta seg av jobben.

Maskin i full produksjon

Skal du i gang med produksjon av nytt produkt eller ønsker du å flytte produksjonen? Vår tekniske kompetanse innen plastproduksjon er høy, med ansatte som har omfattende bransjeerfaring. Hos oss kan du sette i gang serieproduksjon, utvikle formverktøy eller vi kan bidra med etterproduksjon av industrielle komponenter og forbrukerprodukter.

Lurer du på noe? Kontakt oss!