Mezonic
Mezonic
Grepi Plast
Pavels Innovation
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Sandakerveien 138, Oslo 0484
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Hydrovegen 19, 3933 Porsgrunn
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Hydrovegen 19, 3933 Porsgrunn

Plastproduksjon

Skal du i gang med produksjon av nytt produkt eller ønsker du å flytte produksjonen? Vi tilbyr plastproduksjon av produkter for en rekke anvendelsesområder, basert på førsteklasses kompetanse. Vi har den teknologien og kompetansen som man behøver for å produsere produkter av plast for ulike sektorer. Vår tekniske kompetanse er høy, med ansatte som har omfattende bransjeerfaring. Sammen med vårt datterselskap Grepi Plast håndterer vi plastproduksjon av Mezonics egne produkter, så vel som oppdragsproduksjon for store og små kunder. Vi utvikler og produserer polymerbaserte tekniske komponenter til industrielle kunder med seks sprøytestøpemaskiner, inkludert en 3-komponent støpemaskin.

Tjenestene vi tilbyr omfatter

  • Tilpasning av produkter til masseproduksjon
  • Konstruksjon av formverktøy, i samarbeid med leverandør – vanligvis i Norge, Portugal eller Kina
  • Oppfølging under produksjon av formverktøy
  • Etablering av kvalitetskriteria og produksjonsparametere
  • Plastproduksjon, samt produksjonsoppfølging hos eksterne partnere
  • Montasje
  • Emballering og pakking

Vår kompetanse innen plastproduksjon

For kvalitetssikring av et godkjent og fullt utviklet plastprodukt er vekt og visuell inspeksjon de viktigste indikatorene i forhold til eventuelle kvalitetsavvik. Vi utfører en nøyaktig og daglig overvåking av disse parameterne blant annet ved hjelp av regelmessige mikroskopistudier av kritiske områder.

Vi anvender de fleste termoplaster i vår plastproduksjon, slik som polyetylen (PE), polypropylen (PP), polyamider (PA), termoplastisk gummi (TPE), styrenbaserte materialer som ASA og ABS, samt avanserte konstruksjonsplaster som PPS og PPSU. Dette gjør at vi kan ta fram produkter med svært forskjellige egenskaper fra de helt myke materialer til høyslagfaste metall-erstatninger, og til vidt forskjellige anvendelser som spenner fra medisinsk sertifiserte emballasje og til avanserte tekniske komponenter for våre industrikunder.

Vi er eksperter på disse områdene innen plastproduksjon

Sprøytestøping

Produksjon med komplisert geometri og høye krav til overflatefinish.

Formverktøy

Formverktøy utvikles når det skal produseres store serier.

Relaterte kundecaser

Korrosjon i rørene innenfor isolasjonen

/ /
På offshoreinstallasjoner og på landbaserte raffinerier og andre petrokjemiske anlegg hvor det er store mengder med rørgater, har man en utfordring med at det kan oppstå korrosjon i rørene på undersiden av isolasjonen. Det finnes ulike metoder for å detektere CUI-problemer bl.a. ved hjelp av røntgen og ultralyd, men dette er komplisert og kostbart. Det […]

Nye krav til korrosjonssikkerhet og dreneringskapasitet

/
SINTEF Byggforsk har nye krav til rør-i-rør systemer for vannforsyning i boliger. Dreneringskapasiteten i et fordelerskap skal være på minimum 0,4 l/s og det skal være korrosjsonssikkert. I 2015 startet Grepi Plast utviklingen av et fordelerskap som skulle tilpasses nye krav i bransjen.

Nye krav til energisparing

/
Det har blitt større fokus på å spare energiforbruket i verden, og med det nye myndighetskravet i Europa knyttet til energisparing er det behov for å finne nye løsninger. Grepi Plast AS utviklet og patenterte et nytt spesialklammer for isolerte rør, som møter de nyeste myndighetskrav i Europa knyttet til energisparing.

Relaterte tjenester

Samarbeid om produktutvikling

Ønsker du å utvikle et produkt eller gjøre produktforbedringer? Vi hjelper deg å utvikle et best mulig produkt! Vi har særlig kompetanse på hva som kreves for at produktene kan produseres i store volumer til rett pris og kvalitet. Vi er et kompetansesenter for materialteknologi og har spesielt erfaring i å velge rett materiale.

Prototype produseres med 3D-printer

Skal du snart i gang med produksjonen eller trenger du produksjon av små serier? Vi kan bistå deg med å lage en prototype. Når du skal teste produktet, sikre kvaliteten og unngå uheldige konstruksjonsløsninger som kan føre til dårlige egenskaper i produktet, er det lurt å la de med kompetanse på dette feltet ta seg av jobben.

Maskin i full produksjon

Skal du i gang med produksjon av nytt produkt eller ønsker du å flytte produksjonen? Vår tekniske kompetanse innen plastproduksjon er høy, med ansatte som har omfattende bransjeerfaring. Hos oss kan du sette i gang serieproduksjon, utvikle formverktøy eller vi kan bidra med etterproduksjon av industrielle komponenter og forbrukerprodukter.

Lurer du på noe? Kontakt oss!