Mezonic
Mezonic
Grepi
Pavels Innovation
+47 970 44 544 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Sandakerveien 138, Oslo 0484
+47 35 504 130 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Røraskogen 12, 3739 Skien
+47 40 448 414 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Traaholtvegen 8, 3949 Porsgrunn

Tjenester innen produktutvikling, prototyping og plastproduksjon

Vi tilbyr en rekke injeksjonsstøpte plastprodukter til ulike bransjer. I samarbeid med våre datterselskap Grepi Plast og Pavels Innovation har vi den teknologien og kompetansen som man behøver for å designe og produsere produkter av plast i en rekke sektorer. Vår tekniske kompetanse er høy, med ansatte som har omfattende bransjeerfaring. I tillegg til våre egne utviklede produkter, hjelper vi våre kunder med teknisk design og produksjon av nye produkter. Om du har en ny idé eller ønsker å fornye en gammel løsning, om du er gründer eller fagperson, kan vi bistå deg i utviklingen av produktet ditt.

Vår høyeste prioritet er å tilfredsstille våre kunders behov og levere fremragende produkter med varig kundeverdi. Vårt mål er å levere plastprodukter av høy kvalitet, ved å generere nye ideer og gjøre ideer til virkelighet!

Våre tjenester

Under produktutvikling eller produktforbedring er vi en viktig bidragsyter i en rekke ulike bransjer. Med særlig kompetanse på hva som kreves for at produktene kan produseres i store volumer til rett pris og kvalitet, hjelper vi våre kunder å produsere et best mulig produkt. Vi er et kompetansesenter for materialteknologi og har spesielt erfaring i å velge rett materiale for å få de forventede egenskaper i et ferdig produkt.

Person som håndterer 3D-printing

Skal du snart i gang med produksjonen eller trenger du produksjon av små serier? Vi kan bistå deg med å lage en prototype, som kanskje er den viktigste delen av utviklingen av et produkt. Når du skal teste produktet, sikre kvaliteten og unngå uheldige konstruksjonsløsninger som kan føre til dårlige egenskaper i produktet, er det lurt å la de med kompetanse på dette feltet ta seg av jobben.

Maskin i full produksjon

Vår tekniske kompetanse innen plastproduksjon er høy, med ansatte som har omfattende bransjeerfaring. Hos oss kan du sette i gang serieproduksjon, utvikle formverktøy eller vi kan bidra med etterproduksjon av industrielle komponenter og forbrukerprodukter.

Om et samarbeid med oss

1

Behov

Ta kontakt med oss så avdekker vi hvilke behov du har og hvordan vi kan hjelpe deg å utvikle et kvalitetsprodukt.

2

Planlegging

Vi planlegger utviklingen av produktet og setter sammen det aktuelle teamet for å dekke dine behov. Vi lager også et tidsskjema for gjennomføring og ferdig produkt. Vi kommer også til enighet om pris.

3

Gjennomføring

Når det er klart for det setter vi i gang produktutviklingen. Vi blir da enige om hvilke materialer som passer produktet best og hvilken metode vi skal bruke for å produsere det. Den neste delen består av å utvikle den første prototypen og teste produktet. Oppdager vi noe som kan forbedres gjør vi en siste endring på produktet før vi setter i gang serieproduksjonen.

4

Ferdigstilling av produkt

Når produktet er ferdig produsert utfører vi blant annet en nøyaktig og daglig overvåking av disse parameterne, ved hjelp av regelmessige mikroskopistudier av kritiske områder.

Relaterte kundecaser

Nye krav til energisparing

/
Det har blitt større fokus på å spare energiforbruket i verden, og med det nye myndighetskravet i Europa knyttet til energisparing er det behov for å finne nye løsninger. Grepi Plast AS utviklet og patenterte et nytt spesialklammer for isolerte rør, som møter de nyeste myndighetskrav i Europa knyttet til energisparing.

Nye krav til korrosjonssikkerhet og dreneringskapasitet

/
SINTEF Byggforsk har nye krav til rør-i-rør systemer for vannforsyning i boliger. Dreneringskapasiteten i et fordelerskap skal være på minimum 0,4 l/s og det skal være korrosjsonssikkert. I 2015 startet Grepi Plast utviklingen av et fordelerskap som skulle tilpasses nye krav i bransjen.

Skjult korrosjon for gasselskaper

/ /
Hvordan oppdage korrosjon under isolasjon? Det koster gasselskapene flere 100 millioner å oppdage korrosjon, og de har derfor hatt behov for å utvikle en ny løsning for dette.

Lurer du på noe? Kontakt oss!