Mezonic Oslo
Mezonic Oslo
Mezonic Porsgrunn
Grepi Plast
Pavels Innovation
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Akersgt 7, 0158 Oslo
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Hydrovegen 19, 3933 Porsgrunn
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Hydrovegen 19, 3933 Porsgrunn
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Hydrovegen 19, 3933 Porsgrunn

Tjenester

Vi er et selskap som tilbyr multidisiplin produktutvikling med spesiell kompetanse innen bærekraftig bruk av plast. Vi tilbyr løsninger til kunder innen en mengde bransjer. Noen bransjer har vi valgt å gå tyngre inn i selv og satse også på egne produkter. Det gjelder blant annet:

  • Løsninger for resirkulering og gjenvinning
  • Drikkekopper og -flasker til forbrukermarkedet

Høy teknisk kompetanse

I samarbeid med våre datterselskap Grepi Plast og Pavels Innovation har vi den teknologien og kompetansen som man behøver for å designe og produsere produkter av plast i en rekke sektorer. Vår tekniske kompetanse er høy, med ansatte som har omfattende bransjeerfaring. I tillegg til våre egne utviklede produkter, hjelper vi våre kunder med teknisk design og produksjon av nye produkter. Om du har en ny idé eller ønsker å fornye en gammel løsning, om du er gründer eller fagperson, kan vi bistå deg i utviklingen av produktet ditt.

Vår høyeste prioritet er å tilfredsstille våre kunders behov og levere fremragende produkter med varig kundeverdi. Vårt mål er å levere plastprodukter av høy kvalitet, ved å generere nye ideer og gjøre ideer til virkelighet!

Våre tjenester

Produktutvikling av produkt

Ønsker du å utvikle et produkt eller gjøre produktforbedringer? Vi hjelper deg å utvikle et best mulig produkt! Vi har særlig kompetanse på hva som kreves for at produktene kan produseres i store volumer til rett pris og kvalitet. Vi er et kompetansesenter for materialteknologi og har spesielt erfaring i å velge rett materiale.

Prototyper produseres med 3D-printer

Skal du snart i gang med produksjonen eller trenger du produksjon av små serier? Vi kan bistå deg med å lage en prototype. Når du skal teste produktet, sikre kvaliteten og unngå uheldige konstruksjonsløsninger som kan føre til dårlige egenskaper i produktet, er det lurt å la de med kompetanse på dette feltet ta seg av jobben.

Maskin i full produksjon

Skal du i gang med produksjon av nytt produkt eller ønsker du å flytte produksjonen? Vår tekniske kompetanse innen plastproduksjon er høy, med ansatte som har omfattende bransjeerfaring. Hos oss kan du sette i gang serieproduksjon, utvikle formverktøy eller vi kan bidra med etterproduksjon av industrielle komponenter og forbrukerprodukter.

Kart for sporing av avfallsbeholdere

Ønsker du full kontroll over avfallsbeholderne og optimaliserte kjøreruter? Da kan vårt sporing- og ruteoptimaliseringssystem være riktig løsning for deg! I samarbeid med APX Systems leverer vi en IT-løsning som bidrar til effektiv avfallshåndtering gjennom sporing av avfallsmengde og ruteoptimalisering.

Om et produktsamarbeid med oss

1

Behov

Ta kontakt med oss så avdekker vi hvilke behov du har og hvordan vi kan hjelpe deg å utvikle et kvalitetsprodukt.

2

Planlegging

Vi planlegger utviklingen av produktet og setter sammen det aktuelle teamet for å dekke dine behov. Vi lager også et tidsskjema for gjennomføring og ferdig produkt. Vi kommer også til enighet om pris.

3

Gjennomføring

Når det er klart for det setter vi i gang produktutviklingen. Vi blir da enige om hvilke materialer som passer produktet best og hvilken metode vi skal bruke for å produsere det. Den neste delen består av å utvikle den første prototypen og teste produktet. Oppdager vi noe som kan forbedres gjør vi en siste endring på produktet før vi setter i gang serieproduksjonen.

4

Ferdigstilling av produkt

Når produktet er ferdig produsert utfører vi blant annet en nøyaktig og daglig overvåking av disse parameterne, ved hjelp av regelmessige mikroskopistudier av kritiske områder.

Relaterte kundecaser

Nye krav til korrosjonssikkerhet og dreneringskapasitet

/
SINTEF Byggforsk har nye krav til rør-i-rør systemer for vannforsyning i boliger. Dreneringskapasiteten i et fordelerskap skal være på minimum 0,4 l/s og det skal være korrosjsonssikkert. I 2015 startet Grepi Plast utviklingen av et fordelerskap som skulle tilpasses nye krav i bransjen.

Nye krav til energisparing

/
Det har blitt større fokus på å spare energiforbruket i verden, og med det nye myndighetskravet i Europa knyttet til energisparing er det behov for å finne nye løsninger. Grepi Plast AS utviklet og patenterte et nytt spesialklammer for isolerte rør, som møter de nyeste myndighetskrav i Europa knyttet til energisparing.

Skjult korrosjon for gasselskaper

/ /
Hvordan oppdage korrosjon under isolasjon? Det koster gasselskapene flere 100 millioner å oppdage korrosjon, og de har derfor hatt behov for å utvikle en ny løsning for dette.

Lurer du på noe? Kontakt oss!