Mezonic Oslo
Mezonic Oslo
Mezonic Porsgrunn
Grepi Plast
Pavels Innovation
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Akersgt 7, 0158 Oslo
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Hydrovegen 19, 3933 Porsgrunn
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Hydrovegen 19, 3933 Porsgrunn
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Hydrovegen 19, 3933 Porsgrunn

Bærekraftig og konkurransedyktig plastproduksjon i Porsgrunn

Vi produserer plastprodukter og plastdeler for mellomstore og store bedrifter.

Er du lei av lang avstand til produksjonen og dårlig kommunikasjon med fabrikken? Vil du ta mer hensyn til miljøet? Er du bekymret for usikre tider? Ønsker du å flytte produksjonen til Norge, men er redd det koster skjorta? Sett i gang plastproduksjonen hos oss i Porsgrunn.

Kontakt oss for en samtale om din plastproduksjon

Ring oss på tlf: +47 476 60 111

Send mail til: marius@grepi.no

Eller benytt vårt kontaktskjema

Bærekraftig og konkurransedyktig plastproduksjon

Mange har den oppfatningen om at plastproduksjonen i Norge er dyrere enn i utlandet, og velger derfor heller å produsere i utlandet. Det gjøres alt for lite research på produksjon i Norge og hvilke fordeler man har får ved å produsere her. Vi har derfor samlet noen grunner her som kanskje gjør valget litt lettere for deg.

Bærekraftig plastproduksjon

Ta mer miljøbeviste valg for bedriften og bidra til å minske miljøutslippene. Ved å produsere plastproduktet ditt i Norge får du kortere avstand til plastproduksjonen og er med på å minske transportutslippene.

Bedre kommunikasjon

God kommunikasjon kan være alfa og omega for at plastproduksjonen skal gå smertefritt. Hvor frustrerende kan det ikke være med mailer som aldri blir besvart og misforståelser som oppstår fordi man kommuniserer på forskjellige språk. Vi i Mezonic setter alltid kunden vår først

Konkurransedyktige priser

Det trenger ikke alltid være billigst å produsere i utlandet. Det er mange forhold som påvirker prisene til en produksjon, blant annet transportkostnader. Vi i Mezonic tilbyr konkurransedyktige priser på Plastproduksjon i Porsgrunn.

Trygghet og sikkerhet

Under usikre tider gir det større trygghet å ha plastproduksjonen i samme land. Hvis det oppstår restriksjoner kan det få konsekvenser for plastproduksjonen din, og det vil i en slik situasjon være sikrere å produsere i Norge.

Om plastproduksjon hos oss

Vår lange erfaring i å produsere plastprodukter kommer kundene våre til gode. Vi har egen utviklingsavdeling og fabrikk i Porsgrunn, hvor vi produserer året rundt. Vi har høy kompetanse og leverer kvalitetsprodukter med lang holdbarhet.

Vi er gode på:

  • Materialekspertise
  • Automatisert og effektiv produksjon
  • Optimalisering og kutter etter behov
  • Rask respons og levering
  • Best på fleksibilitet
  • Sette kunden i fokus
  • Kommunikasjon og kundeservice

Se videoen og finn ut mer om vår plastproduksjon

Våre tjenester omfatter

Tilpasning av produkter til masseproduksjon

Etablering av kvalitetskriteria og produksjonsparametere

Konstruksjon av formverktøy

Oppfølging under produksjon av formverktøy

Emballering og pakking

Montasje

Vårt arbeid

Korrosjon i rørene innenfor isolasjonen

/ /
På offshoreinstallasjoner og på landbaserte raffinerier og andre petrokjemiske anlegg hvor det er store mengder med rørgater, har man en utfordring med at det kan oppstå korrosjon i rørene på undersiden av isolasjonen. Det finnes ulike metoder for å detektere CUI-problemer bl.a. ved hjelp av røntgen og ultralyd, men dette er komplisert og kostbart. Det […]

Skjult korrosjon for gasselskaper

/ /
Hvordan oppdage korrosjon under isolasjon? Det koster gasselskapene flere 100 millioner å oppdage korrosjon, og de har derfor hatt behov for å utvikle en ny løsning for dette.

Nye krav til energisparing

/
Det har blitt større fokus på å spare energiforbruket i verden, og med det nye myndighetskravet i Europa knyttet til energisparing er det behov for å finne nye løsninger. Grepi Plast AS utviklet og patenterte et nytt spesialklammer for isolerte rør, som møter de nyeste myndighetskrav i Europa knyttet til energisparing.

Noen av våre kunder

Kontakt oss nå for en prat om dine produksjonsbehov

Kundesamtale

Ring oss på tlf: +47 476 60 111

Send mail til: marius@grepi.no

Eller benytt vårt kontaktskjema