Mezonic Oslo
Mezonic Oslo
Mezonic Porsgrunn
Grepi Plast
Pavels Innovation
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Akersgt 7, 0158 Oslo
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Hydrovegen 19, 3933 Porsgrunn
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Hydrovegen 19, 3933 Porsgrunn
+47 476 60 111 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Hydrovegen 19, 3933 Porsgrunn
Vi har Norges største kapasitet på SLA-printing

Vi bistår deg med 3D-printing

Har du en idé du ønsker å teste ut? Ønsker du å produsere en prototype eller en liten produktserie? Vi tilbyr tjenester innen 3D-printing til industribedrifter og gründere.

3D-printing har revolusjonert utallige bransjer og løst tidligere utenkelige nivåer av geometri og tilpasninger. Ved hjelp av 3D-print er man i stand til å produsere komplekse deler som bokstavelig talt er umulige gjennom tradisjonelle metoder. Den additive prosessen gjør det mulig å produsere deler med det absolutte minimum av avfall. Teknikkens raske natur og effektivitet gjør den ideell for moderne industri og prosjekter som ikke har råd til å vente,  og som tjener store summer på effektivisering av sine prosesser.

Kontakt oss for en prat

Ring oss på tlf: +47 40 44 84 14

Send mail til: erik@pavelsinnovation.no

Eller benytt vårt kontaktskjema

Allsidig produksjonsteknikk

3D-printing er en av de mest allsidige produksjonsteknikkene som er tilgjengelige på dagens marked, og kan brukes i nesten alle bransjer. Vårt ekspert team innen 3D-printing er ProtoFab. I samarbeid med dem 3D-printer vi for bedrifter innen alt fra automotiv industri, medisin teknisk, tannbehandling, kunst, mote, elektronikk, industriell design, komponent produksjon til fottøy.

I hvert av disse segmentene fører nye produksjonsteknikker til revolusjonerende forbedringer i effektivitet, kostnadsreduksjon, bekvemmelighet og åpner også døren for helt nye tankebaner og produksjonsmetoder innen industriell design og produktutvikling.

 

Når benytter vi metoden 3D-printing?

  • Når en del eller et produkt har en svært komplekst i form, som for eksempel gitterstrukturer eller hvor det er nødvendig med innvendig detaljering.
  • 3D-printing er spesielt egnet for rask produksjon, av prototyper til plastkomponenter enten til bruk direkte, eller for å verifisere design. Ofte kan en 3D-skriver produsere et ferdig komplekst produkt uten behov for ytterligere sammenstilling.
  • Denne metoden er også nyttig for små serieproduksjoner, eller enkelt komponent produksjon for spesialtilpassede behov og løsninger der komponenten kan være avansert eller ha en kompleks geometri, for eksempel bare en eller to prototyper, da det er verktøyskostnader og ikke trenger å produseres en form.

Flere gode grunner til å 3D-printe hos oss

Få raskere produktutvikling

Tidligere lansering med rapid prototyping

Vi holder til i Porsgrunn

Prosessen ved 3D-printing

Hvordan foregår denne prosessen? Først lages det en detaljert CAD-fil som importeres til 3D-printerens software. Denne programvaren analyserer CAD-tegningen og deler den ned i ultratynne tverrsnittslag. En ingeniør vil analysere objektet som skal skrives ut og bestemme hvor delen trenger støtte struktur for å bli skrevet ut slik at strukturen kan forbli stabil. Dette tilleggsmaterialet fjernes senere i etter selve print-prosessen. Skriverhodene er laserstyrt og bygger gradvis opp gjenstanden ved å jobbe langs de tynne tverrsnittene som er generert av programvaren. Et bredt spekter av materialer er tilgjengelige, og på materialfronten øker tilbudet hele tiden etter hvert som teknologien blir mer avansert.

Ønsker du å komme i gang med din 3D-printing? Se vår kontaktinformasjon nedenfor.

Kontakt oss for en prat om 3D-printing

Kundesamtale

Ring oss på tlf: +47 40 44 84 14

Send mail til: erik@pavelsinnovation.no

Eller benytt vårt kontaktskjema