Mezonic
Mezonic
Grepi Plast
Pavels Innovation
+47 970 44 544 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Sandakerveien 138, Oslo 0484
+47 35 504 130 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Hydrovegen 19, 3933 Porsgrunn
+47 40 448 414 Mandag - Fredag 09:00 - 17:00 Hydrovegen 19, 3933 Porsgrunn
Wow gear logo

Wow Gear har i samarbeid med Mezonic, Grepi Plast og Pavels Innovation utviklet drikkeflasker med fokus på en bedre og mer brukervennlig drikkemetode. De unike drikkeflaskene er utviklet til både liten og stor, til hverdag og til trening.

Mezonic AS er medeier i Wow Gear. Wow Gear operer hovedsakelig I USA, men de har sine produkter i mange norske butikker.

Den patenterte drikkeløsningen gjør det mulig å drikke 360 grader rundt flasken. Den er helt vanntett og kommer med et reiselokk for å unngå unødvendig eksponering av drikketuten.
  • Drikkeflasker til babyer
  • Drikkeflasker til små barn
  • Drikkeflasker til store barn
  • Sportsdrikkeflasker
  • Splash Infuser
  • Snacksbeholdere

WOW CUP til barn

WOW CUP drikkeflasker til barn skiller seg spesielt ut, ettersom den patenterte drikkeløsningen er 360 grader. De har ingen tut på flasken, som gjør at de gir mindre skade på tennene og er anbefalt av tannleger. De lærer også å drikke fra kanten på en flaske som gjør overgangen til glass lettere. De er i tillegg vanntett, velter flasken er det ingen fare for søl. Drikkeflaskene fra WOW GEAR kan tas helt fra hverandre. Dette gjør at du helt enkelt kan gjøre en god rengjøring av flasken, slik at du er trygg på at barnet ditt får en bakteriefri flaske.

Drikkeflaskene til barn er under produktnavnene WOW CUP mini, WOW CUP baby og WOW CUP kids. WOW CUP mini er fra 6 måneder+, WOW CUP baby er fra 9 måneder+ og WOW CUP kids er fra 12 måneder+. 

WOW CUP mini er designet med en kjent tåteflaskeform for små barn. WOW CUP baby har gripehåndtak, som gjør det enklere for barnet å holde drikkeflasken selv. WOW CUP kids har et voksent-design formet som et glass.

WOW CUP mini kan bestilles hos Amazon.

WOW GEAR sportsdrikkeflaske

WOW GEAR sportdrikkeflasker er utviklet for voksne til turer på fjellet, backpacking og til harde økter på treningssenteret. I denne produktkategorien tilbyr de gjennomsiktige flasker og isolerte stålflasker. Dette er en svært holdbar og enkel flaske å ha med å gjøre. Flaskene kan tas fra hverandre, som gjør at den er enkel å rengjøre. Med 360 graders drikkemulighet får du en mer effektiv treningsøkt. WOW GEAR garanterer ingen søling av vann med disse drikkeflaskene.

  • De isolerte stålflaskene holder vannet kaldt i 24 timer.
  • De gjennomsiktige drikkeflaskene kan vaskes i oppvaskmaskinen.

WOW GEAR gjennomsiktige sportdrikkeflaske kan bestilles hos Amazon.

WOW Splash Infuser

WOW Splash Infuser er utviklet for å gi en naturlig smakstilsetter til vann og gi motivasjon til å drikke nok vann i løpet av dagen. I denne lille beholderen med hull i, kan du legge oppskjært frukt, grønnsaker og urter. Den har en moser i midten som gjør at du får mer smak ut av det du har puttet i beholderen. Den kan bli brukt i drikkeflasker, kopper og glass. 

WOW Snacksbeholder

Snacksbeholdere fra WOW GEAR gir en sølefri løsning for barn. Her kan barna nyte porsjonvise snacksmengder i sofaen eller bilen, helt uten å søle. Barn vil synes det er morsomt å spise et mellommåltid med denne beholderen, som ristes for å få ut snacksen. Den er helt trygg å oppbevare mat i, da den er BPA og PVC fri. Den kan tas fra hverandre i to deler, som gjør at den er enkel å rengjøre.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med oss!

Telefon

+47 35 504 130

E-post

wowme@wowcup.com

Adresse

PO Box 1561.

Santa Barbara, California 93116-1561 USA.

Skriv til oss!